دوشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۹

تب کریمه کنگو در کمین کردستانی ها/مردم هشیار باشند

پنج‌شنبه - 2 آگوست 2018
تب کریمه کنگو در کمین کردستانی ها/مردم هشیار باشند

مدیرکل دامپزشکی کردستان با اشاره به اینکه طی هفته های اخیر چند نفر بر اثر ابتلا به تب کریمه کنگو جان خود را از دست داده اند، هشدار داد: احتمال شیوع این بیماری در استان کردستان نیز وجود دارد.

کردنامه: مجتبی ورمقانی با اعلام این خبر، اظهار کرد: تب کریمه کنگو یک بیماری تب دار خونریزی دهنده است که توسط کنه از دام به انسان منتقل می شود.
 
وی افزود: متاسفانه طی هفته های اخیر چند نفر به این بیماری مبتلا شده اند به همین خاطر باید مردم هشیار باشند و با رعایت نکات بهداشتی خود را در مقابل این بیماری بیمه کنند.
 
مدیرکل دامپزشکی کردستان در پاسخ به اینکه چه کنیم که به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو مبتلا نشویم گفت: باید از خرید دام و کشتار آن در منازل، معابر عمومی و مراسم عروسی، عزاداری، ورود حجاج و… خوددادی کرد.
 
ورمقانی با ذکر اینکه گوشت تازه را باید حداقل ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و بعد مصرف کرد، تصریح کرد: جگر دام ذبح شده را نیز باید قبل از مصرف به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و سپس به خوبی پخته و بعد آن را مصرف کرد.
 
وی در ادامه خاطرنشان کرد: گوشت و محصولات دامی را باید از فروشگاه های مجاز تهیه کرده و به هیچ وجه از فروشندگان دوره گرد و فروشندگان غیرمجاز در مسیر جاده ها خریداری نکرد.
 
مدیرکل دامپزشکی کردستان با اعلام اینکه محصولات گوشتی مورد تایید، دارای مهر سازمان دامپزشکی است، گفت: مردم باید توجه داشته باشند که از فروشندگانی که با گوشت تازه ذبح شده کباب درست می کنند، خریداری نکنند.
وی در پایان با توصیه به اینکه افراد بدون استفاده از وسایل حفاظتی از جمله دستکش، روپوش و … از تماس با لاشه، احشاء، خون و ترشحات دام خودداری کنند، یادآور شد: پس از تماس با گوشت امعاء و احشای دامی حتما دست ها را به روش صحیح با آب و صابون باید شسته شوند./ایسنا

پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس