هوشنگ فولادی در نشست مطبوعاتی عنوان کرد:ارائه خدمات درمانی رایگان به ۷۷۷ هزار بیمهشده کردستانی

مدیر درمان تامین اجتماعی استان کردستان گفت: امسال در مجموع 777 هزار و 230 نفر به مراکز ملکی این سازمان مراجعه کرده و به صورت سرپایی درمان شدهاند.
به گزارش کردنامه؛ هوشنگ فولادی عصر یکشنبه ۱۴ بهمن ۹۷ در نشست خبری مدیران بیمه و درمان تامین اجتماعی استان کردستان با خبرنگاران مطبوعات و خبرگزاریها ضمن گرامیداشت دهه فجر، اظهار کرد: علیرغم تمام مشکلات در سالجاری، مدیریت درمان تامین اجتماعی کردستان سال خوبی را پشت سر گذاشتیم که بهرهبرداری از درمانگاه کامیاران یکی از کارهای خوب بود که الان در ریل خدماترسانی به مردم قرار گرفته است.
فولادی خاطرنشان کرد: توسعه اورژانس و آزمایشگاه بیمارستان سنندج نیز در تابستان امسال در فضای بیشتر از ۲ هزار مترمربع با دو میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید.
وی اذعان کرد: اورژانس بیمارستان سنندج در حال حاضر از یک استاندارد کاملا بینالمللی بهرهمند است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان کردستان افزود: در آذرماه امسال با کمک و همراهی سازمان مرکزی و مجموعه استان درمانگاه بانه نیز مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
وی طرح توسعه بیمارستان سقز را از دیگر اقداماتی نام برد که ۳ هزار و ۱۰۰ متر مربع، در قالب این طرح به فضای ۵ هزار مترمربعی بیمارستان افزوده میشود.
فولادی تصریح کرد: برای توسعه این بیمارستان ۱۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده و با وجود تمام تنگناهایی که وجود دارد به صورت کامل تامین اعتبار شده است.
اساس و ملاک مدیریت درمان تامین اجتماعی کردستان بر اصل بومیگزینی است
وی از برگزاری آزمونهای مختلف و جذب نیروهای متخصص در استان خبر داد و گفت: اساس و ملاک سازمان بر اصل بومیگزینی است.
وی تصریح کرد: تا زمانی که بیکار در حوزه درمان داریم اولویت را به تحصیلکردههای استان میدهیم چرا که معتقدیم چراغی که به خانه روا است به مسجد حرام است.
روزانه ۲ هزار نسخه الکترونیکی در استان تولید میشود
به گفته وی، بیمارستان تامین اجتماعی استان در سال گذشته رتبه اول را در کاهش سزارین در سطح کشور داشت اما امسال در این زمینه با توجه به افزایش زایمانهای پرخطر رشد ۳ درصدی در بحث سزارین داریم.
فولادی عنوان کرد: در مراکز ملکی سازمان دفترچه حذف شده و نیازی به ارائه دفترچه از سوی بیمار نیست و از طریق اعلام کد ملی خدمات لازم به بیمه شده ارائه میشود.
وی اضافه کرد: در خارج از مراکز ملکی هم با تعریف سامانهای مشخص روی سیستمهای این مراکز طرف قرارداد بحث الکترونیکی کردن ارائه خدمات و حذف دفترچه را اجرا کردیم.
فولادی تصریح کرد: استان کردستان نخستین استانی است که با تمام پزشکان عمومی در این راستا قرار داده دارد و الان روزانه ۲ هزار نسخه الکترونیکی در استان تولید میشود.
وی اظهار کرد: این به معنای زیادبودن بیماران در کردستان نیست بلکه دلیل آن، عدم اجرای این کار در سایر استانهاست.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان کردستان افزود: حذف دفترچههای تامین اجتماعی نقش مهمی در مقابله با سوءاستفاده های احتمالی دارد و نقش مهمی در صرفهجویی و جلوگیری از هدر رفتن کاغذ و هزینههای دفترچههای چاپی داشته است.
وی در ادامه اظهار کرد: در مجموع وضعیت مراکز ملکی سازمان در استان کردستان در مقایسه با کشور هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی، دارای وضعیت مطلوبی است و با ساخت درمانگاه دیواندره، تنها استان کشور خواهیم بود که تمام شهرستانهای آن دارای حداقل یک مرکز درمانی تامین اجتماعی است.
در ۹ ماه ۱۶ هزار و ۸۹۸ نفر در بیمارستانهای تامیبن اجتماعی سنندج و سقز بستری شده اند
وی به عملکرد ۹ ماهه سالجاری در حوزه درمان هم اشاره کرد و گفت: در مجموع ۷۷۷ هزار و ۲۳۰ نفر به مراکز ملکی سازمان مراجعه و درمان شدهاند که ۵۹۳ هزار و ۷۵۶ مورد از این آمار متعلق به ویزیت پزشکان عمومی و ۱۲۳ هزار و ۲۹۵ نسخه مربوط به متخصصین بوده است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان کردستان اضافه کرد: بار مراجعه به مراکز پارکلینیکی در این مدت ۱۴۹ هزار و ۶۴۸ نفر بوده که ۵۵۵ هزار و ۴۶۱ مورد نسخه دارویی و ۸۰ هزار و ۵۵۱ مورد نسخه آزمایشگاهی برای این افراد صادر شده است.
به گفته وی، ۲۸ هزار و ۳۹۲ مورد اقدامات رادیولوژی، ۱۶۲ مورد سونوگرافی و ۷ هزار و ۱۲ مورد فیزیوتراپی برای جامعه زیرپوشش تامین اجتماعی در سطح استان انجام گرفته است.
فولادی اظهار کرد: در ۹ ماهه امسال ۱۶ هزار و ۸۹۸ نفر در بیمارستانهای سنندج و سقز بستری و تحت درمان قرار گرفته و بیش از ۷ هزار و ۳۹۳ مورد عمل جراحی در این بیمارستانهای انجام شده است.