ارائه گزارش عملکرد هیات رئیسه دانشگاه کردستان


معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: کردستان استانی فرهنگی نامگذاری شده است بنابراین انتظار میرود دانشگاه کردستان نیز از نظر فرهنگی بیشتر بدرخشد.
حجتالاسلام محمود صفی زاده افزود: کردستان دارای ظرفیتهای فرهنگی فراوانی است و رویکرد فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان براساس نیاز دانشجو بوده و ما در راستای حمایت از برنامههای کانونها و تشکلهای این دانشگاه فعالیت داریم.
وی از وجود ۲۷ کانون فرهنگی و هنری، ۳۰ مجوز نشریه دارای مجوز دانشجویی، ۷۷ انجمن علمی دانشجویی و تشکل بسیج در دانشگاه کردستان خبر داد و گفت: این تشکلها در مناسبتهای فرهنگی و ملی و مذهبی فعالیت دارند.
وی تصریح کرد: برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی به صورت هفتگی، برگزاری جشنواره حرکت، جشنواره رویش، جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاهیان کشور با مشارکت ۶۰۰ نفر دانشجوی شرکت کننده از برنامههای فرهنگی دانشگاه کردستان بوده است.
معاون فرهنگی دانشگاه کردستان عنوان کرد: شورای فرهنگی دانشگاه نیز فعال است و برنامهریزی لازم در حوزه فرهنگی و اجتماعی در این شورا مطرح و تصویب میشود.
حجتالاسلام صفیزاده بیان کرد: برپایی نمایشگاههای مختلف، برگزاری مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود، جشن دانشآموختگی، برگزاری اردوهای علمی و تفریحی و زیارتی، اجرای برنامههای هنری از دیگر برنامههای حوزه فرهنگی است.
در ادامه نیز معاون دانشجویی دانشگاه کردستان در این نشست اظهار کرد: همه دانشجویانی که نیازمند خوابگاه بودند اسکان یافتند که شامل دانشجویان مهمان، بومی و غیربومی است.
فرزاد پارسا با بیان اینکه در بحث دانشجویان متأهل نیازمند تأسیس خوابگاه دانشجویان متأهل هستیم، افزود: امیدواریم در سال جدید این امر محقق شود.
وی به وجود ۲۱ خوابگاه اشاره و بیان کرد: خوابگاهها را به ۱۶ مورد کاهش دادهایم و در مجموع با مدیریت بهینه ۵ هزار و ۶۰ نفر اسکان یافتهاند.
معاون دانشجویی دانشگاه کردستان اضافه کرد: ظرفیت پذیرش دانشجو در خوابگاهها وجود دارد و مشکلی در اسکان خوابگاه نداریم.
وی به وضعیت سلف سرویس دانشگاه پرداخت و اضافه کرد: با ایجاد دستگاه تشخیص چهره در دو ماه اخیر چهار میلیارد تومان صرفهجویی را به نسبت سال قبل در بخش سلف سرویس شاهد بودیم.
پارسا به فعالیت شورای کمیته انضباطی پرداخت و گفت: ورودی پرونده به این کمیته کاهش یافته و تخلفات دانشجویی کاهش یافته است.
وی اضافه کرد: وامهای دانشجویی نیز پرداخت شد و تمامی دانشجویان متقاضی وام دریافت کردند که بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ مورد بود.
مشاوره خانواده، مشاوره تحصیلی، انجام خدمات مامایی، برگزاری کارگاههایی دانشجویی خانواده، سلامت و فضای سایبری و انجام فعالیتهای ورزشی از دیگر اقداماتی بود که معاون دانشجویی دانشگاه کردستان به عنوان فعالیت دانشگاه به آن اشاره کرد.
معاون آموزشی دانشگاه کردستان نیز در این نشست اعلام کرد: ۲۵۵ گروه تحصیلی شامل ۷۳ گروه مقطع کارشناسی، ۱۳۰ مقطع ارشد و ۵۲ مقطع دکترا در دانشگاه کردستان داریم.
امین صادقی اعلام کرد: در یکسال گذشته رشتههایی را در دانشگاه ایجاد کردیم که شامل فلسفه، سینما و مهندسی صنایع است.
وی افزود: در حال دریافت مجوز رشتههایی در مقطع کارشناسی شامل رشتههای باستانشناسی، علوم سیاسی، نقشه برداری و مهندسی پزشکی هستیم که فرآیندهای آن در حال انجام است.
وی بیان کرد: در تلاشیم فرایند دریافت مجوز رشتههای محاسبات و ریاضیات مهندسی در دانشکده بیجار، علوم قرآن و حدیث، علوم داده، زبانشناسی رایانشی در مقطع ارشد و رشتههای زبان شناسی، فقه شافعی، معدن گرایش اکتشاف معدن و آموزش زبان انگلیسی را در مقطع دکترا طی کنیم تا این رشتهها راهاندازی شوند.
معاون آموزشی دانشگاه کردستان گفت: از ۶ کشور همسایه دانشجو جذب کردیم و حدود ۵۴۴ دانشجو بینالمللی در این دانشگاه تحصیل میکنند.
معاون پژوهشی دانشگاه کردستان نیز در این نشست اظهار کرد: ۷۳ عنوان کتاب در پژوهشکده کردستان شناسی دانشگاه کردستان چاپ شده است.
وی نگارش کتاب به زبان کردی برای کودکان را از اقدامات دانشگاه کردستان دانست و گفت: این کتاب در حال چاپ است که توسط کردستان شناسی این دانشگاه در حال انجام است.
معاون پژوهش دانشگاه کردستان یادآور شد: برگزاری جایزه قلم هژار از دیگر برنامههای دانشگاه کردستان است که به سه نفر در حوزههای مختلف جایزه اهدا میشود.
در این نشست به مطالبی در خصوص طرحهای عمرانی دانشگاه نیز اشاره شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰