تاریخ انتشار : چهارشنبه 23 آبان 1403 - 12:16
کد خبر : 3944

بیشتر خشونت‌های جنسی علیه کودکان در نوجوانی رخ می‌دهد؛ چگونه آن را متوقف کنیم؟

بیشتر خشونت‌های جنسی علیه کودکان در نوجوانی رخ می‌دهد؛ چگونه آن را متوقف کنیم؟
یونیسف شکستن چرخه خشونت جنسی علیه کودکان را، منوط به شکستن تابوهایی می‌داند که کودکان را از گزارش‌دهی خشونت جنسی برحذر می‌دارد و آنها را به سکوت وادار می‌کند.

داده‌های صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) نشان می‌دهند که بیشتر خشونت‌های جنسی علیه کودکان، در دوره نوجوانی و بین سنین ۱۴ تا ۱۷ سالگی رخ می‌دهد. از این رو، یونیسف اجرای مداخلات هدفمند در دوران نوجوانی برای شکستن چرخه خشونت و کاهش تأثیرات بلندمدت این آسیب‌ها را بسیار مهم می‌داند.

تحقیقات یونیسف نشان می‌دهد که بازماندگان اغلب با خود، آسیب‌های ناشی از خشونت جنسی را به دوران بزرگسالی منتقل می‌کنند و با خطرات بیشتری از جمله بیماری‌های مقاربتی، سوء‌مصرف مواد، انزوای اجتماعی، و مشکلات روانی مانند اضطراب و افسردگی، و همچنین چالش‌های ایجاد روابط سالم مواجه می‌شوند. شواهد نشان می‌دهد که تأثیر این آسیب زمانی شدیدتر می‌شود که کودکان در افشای تجربیات خود تاخیر کنند، گاه برای مدت طولانی، یا به‌طور کامل این سوء‌استفاده‌ها را مخفی نگه دارند.

چه باید کرد تا چرخه خشونت شکسته شود

برای رسیدگی مؤثرتر به این مشکل، یونیسف از رهبران دولت‌ها، جامعه مدنی و سایر ذینفعان درخواست می‌کند تا راه‌حل‌هایی را پیش ببرند که:

  • تابوها را بشکنید؛ دولت‌ها هنجارهای اجتماعی و فرهنگی که به خشونت جنسی اجازه وقوع می‌دهند و کودکان را از درخواست کمک باز می‌دارند، به چالش بکشند و تغییر دهند.
  • کودکان را آگاه بار آورید؛ به هر کودک اطلاعات دقیق، قابل دسترس و مناسب سن ارائه دهند تا آن‌ها را توانمند سازند تا خشونت جنسی را شناسایی و گزارش کنند.
  • خدمات حمایتی از کودکان را توسعه دهید؛ اطمینان حاصل کنند که هر کودک قربانی و بازمانده به خدماتی دسترسی دارد که از عدالت و بهبود وضعیت آن‌ها حمایت کند و خطر آسیب بیشتر را کاهش دهد.
  • قوانین حمایت از کودکان در برابر انواع خشونت‌ها را توسعه دهید؛ قوانین و مقرراتی را تقویت کنند که از کودکان در برابر تمامی اشکال خشونت جنسی محافظت می‌کند، از جمله در سازمان‌هایی که با کودکان کار می‌کنند، و در افراد، منابع و سیستم‌های لازم برای اجرای آن‌ها سرمایه‌گذاری کنند.
  • سیستم جمع‌آوری و رصد داده‌ها ایجاد کنید؛ سیستم‌های داده ملی بهتری ایجاد کنند تا پیشرفت را نظارت کنند و با اجرای استانداردهای بین‌المللی، مانند طبقه‌بندی بین‌المللی خشونت علیه کودکان، مسئولیت‌پذیری را تضمین کنند.

به باور یونیسف، اگرچه بیشتر دختران و زنان تحت تأثیر قرار می‌گیرند و تجربیات آن‌ها بهتر مستند شده، اما پسران و مردان نیز تحت تأثیر قرار می‌گیرند. داده‌ها نشان می‌دهد که حدود ۲۴۰ تا ۳۱۰ میلیون پسر و مرد – یا حدود ۱ از هر ۱۱ نفر – در دوران کودکی خود تجربه تجاوز یا آزار جنسی داشته‌اند. این برآورد زمانی که اشکال غیرمستقیم خشونت نیز شامل شود، به ۴۱۰ تا ۵۳۰ میلیون نفر افزایش می‌یابد.

یونیسف شکستن چرخه خشونت جنسی علیه کودکان را، منوط به شکستن تابوهایی می‌داند که کودکان را از گزارش‌دهی خشونت جنسی برحذر می‌دارد و آنها را به سکوت وادار می‌کند. یونیسف معتقد است هم این تابوها باید شکسته شود و هم قوانین حمایتی از کودکان باید توسعه یابد تا آنها مورد حمایت قانونی قرار گیرند و افراد را از دست‌درازی به سوی کودکان بازدارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اخبار

اقتصاد

فتوتیتر

تبلیغات