ساعت حدود یک بامداد روز پنجشنبه(28 تیرماه) در محله تپه مالان سقز و در خانقاه شیخ آزاد شهابی حمله مسلحانه‌ای انجام گرفت و 2 نفر از دراویش این خانقاه در محل جان باختند و شیخ آزاد شهابی هم زخمی و به بیمارستان سقز منتقل شد اما تلاش‌ها برای انجام عمل جراحی بی‌فایده بود و این فرد ساعت 5:30 دقیقه بامداد همان روز فوت کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم کردستان با اشاره به ماجرای سوءقصد مسلحانه در سقز اظهار داشت: حوالی ساعت یک بامداد پنجشنبه 28 تیرماه افرادی ناشناس با حمله به منزل شخصی به نام شیخ آزاد، دو نفر از ساکنان منزل وی را به قتل می‌رسانند و فرد نامبرده نیز بشدت مجروح می‌شود که بر اثر جراحات وارده در بیمارستان فوت می‌کند.

رییس کل دادگستری استان کردستان افزود: در این خصوص پرونده قضایی در دادگستری شهرستان سقز تشکیل شده و ضاربان شناسایی و دستورات لازم در خصوص پیگیری سریع در راستای بازداشت متهمان و روشن شدن جوانب موضوع صادر شده است.

چند ساعت بعداز این اتفاق جعفر توان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم کردستان از کشته شدن قاتل مسلح فراری حمله مسلحانه سقز در درگیری با نیروهای امنیتی خبر داد و اظهار داشت: شب گذشته یکی از قاتلان این حادثه لیدر اصلی با هویت «رزگار نادری» اهل بانه که تحت رصد نیروهای امنیتی و اطلاعاتی بود، در روستای کوپیج شهرستان بانه در درگیری کشته شد.

شامگاه جمعه 29 تیرماه تسنیم گزارش کرده است که در ادامه تعقیب و رصد اطلاعاتی قاتلان شیخ آزاد شهابی حمله مسلحانه سقز، با اشراف اطلاعاتی مناسب و طی اقدام اطلاعاتی این دو قاتل فراری ساعاتی قبل توسط نیروهای سپاه شهرستان مرزی بانه دستگیر شدند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *