تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 اسفند 1403 - 10:02
کد خبر : 4154

عدالت، انصاف، حق طلبی و اخلاق مداری از ویژگی‌های بارز وکلا باید باشد

عدالت، انصاف، حق طلبی و اخلاق مداری از ویژگی‌های بارز وکلا باید باشد

کوردنامه؛ علی‌اکبر ورمقانی، روز سه‌شنبه هفتم اسفند در آئین گرامیداشت هفتادودومین سالروز استقلال کانون وکلای دادگستری که در مجتمع فرهنگی فجر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: قلم‌های مقدسی که وکلا در دست دارند و با آن احقاق حق می‌کنند باید بدانند که در قرآن کریم به نام قلم سوگند یاد شده است. وی با بیان اینکه این مسئله

کوردنامه؛ علی‌اکبر ورمقانی، روز سه‌شنبه هفتم اسفند در آئین گرامیداشت هفتادودومین سالروز استقلال کانون وکلای دادگستری که در مجتمع فرهنگی فجر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: قلم‌های مقدسی که وکلا در دست دارند و با آن احقاق حق می‌کنند باید بدانند که در قرآن کریم به نام قلم سوگند یاد شده است.

وی با بیان اینکه این مسئله وظیفه وکلا را سنگین‌تر می‌کند، افزود: اینکه یک انسان تمام اختیارات خود را به یک وکیل تفویض می‌کند تا از حق او دفاع می‌کند رسالت بسیار سنگینی است.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان عنوان کرد: دفاع از حقوق موکل برای اثبات یک حق، وظیفه اخلاقی و انسانی وکلا است که در محضر قاضی صورت می‌گیرد.

ورمقانی ادامه داد: عدالت، انصاف، حق طلبی، اثبات حق و اخلاق مداری از ویژگی‌های بارز وکلا باید باشد و از همه مهم‌تر مطالعه قوانین عدیده و به روز بودن را وکلا باید مدنظر قرار دهند.

وی تصریح کرد: در کشورمان قوانین بسیاری را داریم که این کار قضات و وکلا را سخت کرده است که امیدواریم متولیان امر، بخشی از قوانین غیرضروری را کم کنند.

احمد نامداری، رئیس کانون وکلای استان کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: هیچ روزی در تقویم کشورمان به نام روز وکیل وجود ندارد که مطالبه وکلا ثبت روز هفت اسفند، روز استقلال کانون وکلا به نام روز وکیل است.

وی افزود: از اعضای شورای فرهنگ عمومی و متولیان امر خواهشمندیم نسبت به ثبت روز وکیل در تقویم کشورمان اهتمام داشته باشند.

رئیس کانون وکلای استان کردستان گفت: امروز ۹۲ نفر مفتخر به دریافت پروانه پایه یک وکالت در استان کردستان می‌شوند و وارد عرصه رسمی وکالت خواهند شد.

نامداری ادامه داد: در وکالت، دفاع از حق، تحقق عدالت و حفظ کرامت انسانی اولویت دارد و وکالت فقط یک شغل نیست.

وی تصریح کرد: با توجه به سوگند و عهدی که یک وکیل یاد می‌کند باید در جهت تحقق حاکمیت قانون از هیچ کوششی دریغ نکند.

رئیس کانون وکلای استان کردستان خاطرنشان کرد: وکالت در قلب نظام عدالت قرار دارد و پل ارتباطی بین مردم و قانون است.

نامداری افزود: وکالت ابزاری برای خدمت به جامعه است و یک وکیل باید با آگاهی و اصول اخلاقی در جهت تحقق عدالت گام بردارد و هرگونه تخلف از اصول اخلاقی را نداشته باشد چون به جامعه لطمه می‌زند.

رئیس کانون وکلای استان کردستان گفت: حرفه وکالت با زندگی وکیل عجین می‌شود و عدالت طلبی، حق‌گویی، پایبندی به ارزش‌ها و اصول اخلاقی باید در تمامی عرصه‌ها نمایان باشد.

علی رشیدی، معاون قضائی رئیس کل دادگستری کردستان نیز در این مراسم اظهار کرد: اگر قاضی چشم عدالت است وکیل زبان عدالت است و بدون زبان چشم نمی‌تواند جایگاه اصلی خود را پیدا کند.

وی افزود: وکالت یک شغل سخت بوده و وکلا باید احقاق حق را سرلوحە اقدامات خود قرار دهند.

معاون قضائی رئیس کل دادگستری کردستان ادامه داد: وکلا در دفاع از حق کاملاً آزاد هستند و قاضی در نحوە دفاع آنان هیچ دخالتی نکرده و تنها موارد قانونی را بە آن‌ها گوشزد خواهد کرد.

رشیدی گفت: آنچە کە لازم بوده این است کە وکلا نباید خود را از دادگستری جدا بدانند و از تجربە دیگران نیز حتماً باید بهرە بگیرند.

امیر احمدی، نایب رئیس کانون وکلای استان کردستان نیز در این مراسم اظهار کرد: ما اعتقاد راسخ به این داریم که لازمه جمهوریت هر نظام سیاسی، استقلال کانون وکلای دادگستری است.

وی افزود: جای جای قانون اساسی ما اشاره به جمهوریت نظام دارد که دو اصل اساسی در نظام جمهوریت، اتکای به آرای مردم برای انتخاب کارگزاران حکومتی و تحقق خیر عمومی جامعه است.

نایب رئیس کانون وکلای استان کردستان گفت: وکلای کانون نماد این جمهوریت خواهند بود که امیدواریم در راه سخت تحقق این مهم موفق باشند

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اخبار

اقتصاد

فتوتیتر

تبلیغات