به گزارش کردنامه به نقل از خبرگزاری تسنیم از سنندج، فرزاد حسنی مدیرکل راهداری کردستان روز 29 آذر ماه 1403 در پاسخ به این سؤال که برای جبران 10 درصد آسفالت راههای روستایی استان و رسیدن به میانگین کشوری چه میزان اعتبار لازم است؟ توضیح داد: در مجموع برای آسفالت 1500 کیلومتر راه روستایی بالای 20 خانواده باقیمانده 15 هزار میلیارد تومان اعتبار لازم است، آسفالت باقیمانده راه روستاهای زیر 20 خانوار 2608 کیلومتر است.
وی همچنین در پاسخ به این سؤال که ساماندهی مرز باشماق مریوان به کجا رسید؟ گفت: باید محور لجستیک برای مرز تعریف کنیم، حریم امنیتی مرز مشخص و تملک 18 هکتاری که در اختیار استانداری بود و بایستی به راهداری واگذار میشد که نشد و سامانه اینترنتی نوبتدهی کامیونها فعال شود، تاکنون علیرغم عدم اجرای شروط اما 100میلیارد تومان برای ساماندهی مرز هزینه کردهایم.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان کردستان افزود: فاز دوم طرح ترافیکی در ورودی مرز به تفکیک مسافر، خودرو، ترانزیت و کامیونهای حامل سوخت اجرا شد، ترانشیپمنت 8 هکتار است و اخیراً مجوز 2/5 هکتار توسط استاندار اخذ شده که با اعمال این میزان، پیشرفت کار به 60 درصد خواهد رسید.
حسنی در پاسخ به سؤالی درباره رفع 16 نقاط حادثهخیز استان عنوان کرد: در حال حاضر 30 میلیارد تومان که منابع آن توسط سازمان راهداری تامین شده است، قرار بود استانداری برای ساماندهی این حوزه 42 میلیارد تومان کمک کند که تحقق نیافت.


دیدگاهتان را بنویسید