۷٫۵ میلیون بار به مراکز درمانی تامین اجتماعی کردستان مراجعه شده است
به گزارش کردنامه، شیرزاد قادرپور اقدم در نشست اصحاب رسانه که به مناسبت هفته تامین اجتماعی برگزار شد، افزود: سیاست مدیریت درمان تامین اجتماعی سطح بندی ارائه خدمات و مراکز درمانی، کاهش پرداخت پول از جیب بیمه شده، اجرای نسخه نویسی الکترونیکی، نظام ارجاع و پزشک خانواده است.
وی با بیان اینکه ۹ مرکز درمانی تامین اجتماعی در سطح استان فعال است، گفت: آخرین مراحل ساخت درمانگاه در قروه و دهگلان در حال انجام است و امسال درصدد کلنگ زنی این مهم هستیم.
مدیر درمان تامین اجتماعی کردستان ادامه داد: مجوز ساخت درمانگاه قروه به مساحت سه هزار و ۵۰۰ متر در مراحل نهایی است.
وی تصریح کرد: سلامت از اولویتهای مدیریت بیمه تامین اجتماعی است و در سال گذشته مراجعین پزشک عمومی، متخصص و دندانپزشک بیش از یک میلیون و ۹۷۴ هزار بود و در قسمت پاراکلینیک نیز بیش از یک میلیون و ۱۲۲ هزار مراجعهکننده داشتیم.
قادرپور اقدم یادآور شد: افزایش اتاق عمل تامین اجتماعی سنندج از جمله اقدامات مدیریت درمان است و برای جبران کمبود امکانات تشخیصی و درمانی ۱۶ میلیارد تومان برای خریداری دستگاه سنگ شکن در این بیمارستان هزینه شد.
وی عنوان کرد: در طول سال هفت میلیون و پانصد هزار مراجعه کننده از استان به مراکز درمانی داشتهایم و ۹ هزار و ۸۰۰ عمل جراحی در بیمارستانهای تامین اجتماعی استان انجام شده است.
وی اضافه کرد: مدیریت درمان هیچگونه محدودیت عقد قراردادی با پزشکان، داروخانه وسایر مراکز ندارد به شرطی که این مراکز با بیمهها قرارداد داشته باشند.
قادرپور با بیان اینکه ۸۴۰ مرکز طرف قرارداد در استان فعال است که نسبت به سال قبل ۱۲۲ مورد افزایش دارد، اذعان کرد: در استان ۴۸ درصد نیز افزایش بودجه داشتهایم و سال قبل ۵۰۲ میلیارد تومان به مراکز طرف قرارداد پرداخت شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰